Telefonische bereikbaarheid/corona – Huisartsenpraktijk Dokwerk – Klazienaveen
Welkom bij Dokwerk
Huisartsenpraktijk Dokwerk Van Echtenskanaal NZ 160 7891 AJ Klazienaveen

Terug naar overzicht

Telefonische bereikbaarheid/corona

Beste patiënten van huisartsenpraktijk Dokwerk,

Met het toenemende aantal besmettingen van het Corona virus willen wij u vragen alert te blijven op de geldende regels binnen de praktijk.

De spreekuren draaien nog niet op volle kracht ivm de beschikbare ruimte in de wachtkamer. Daarnaast mogen er nog steeds maximaal 2 mensen in de hal en vragen we u met klem om met verkoudheidsklachten niet naar de praktijk te komen.

We willen u dan ook vragen aandacht te blijven houden voor de maatregelen, ook als u zelf geen klachten hebt of gezond bent. Er zullen dan namelijk ook mensen met een verminderde weerstand naar de praktijk komen. Mocht u onverhoopt toch corona-gerelateerde klachten krijgen, na het maken van de afspraak, willen we u vragen dit aan ons te melden.

We blijven van u vragen om zo veel mogelijk telefonisch en/of per email te regelen. Helaas is het zo dat,  omdat we zo veel mogelijk telefonisch af moeten handelen, het langer kan duren voordat u ons kunt bereiken. Ook de vele vragen over het Corona virus, zorgen voor een langere wachttijd aan de telefoon.

Dat neemt niet weg, dat we de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden. We vragen dan ook, nogmaals om uw begrip voor de situatie, ook de komende tijd.

Het blijft belangrijk om niet zonder afspraak naar de praktijk te komen! Bel ons en we kijken hoe we u het beste kunnen helpen. In onze praktijk geldt, net als in de rest van Nederland, de 1.5 meter regel. Dat houdt in dat er maximaal 2 mensen tegelijk in onze hal aanwezig mogen zijn en er beperkte zitplaatsen zijn in de wachtkamer. Heeft u een afspraak, ontsmet dan eerst uw handen voordat u de wachtkamer binnen gaat. Er staat een ontsmettingsmiddel bij de ingang van de wachtkamer. Kom alleen naar de praktijk en neem alleen noodzakelijke begeleiding mee naar binnen.

Mensen die zich niet aan de Corona maatregelen willen houden, worden verzocht de praktijk te verlaten.

Namens het hele team van Huisartsenpraktijk Dokwerk,

Ronald Rode.

Publicatiedatum: 02-03-2021