Enkele huishoudelijke mededelingen – Huisartsenpraktijk Dokwerk – Klazienaveen
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Enkele huishoudelijke mededelingen

Momenteel plannen wij het spreekuur per week in. Dit heeft te maken met de coronapandemie. Wilt u een afspraak maken? Bel dan het liefst ’s morgens met ons. Wij kijken dan of we u een afspraak voor de zelfde week kunnen aanbieden.

Er wordt nog steeds veel via digitaal gewerkt. Heeft u een plekje, huiduitslag of iets dergelijks wat u graag beoordeeld wilt hebben. Maak er een duidelijke/scherpe foto van en mail deze naar: ass.huisartsenpraktijkdokwerk@ezorg.nl De huisarts gaat de foto’s beoordelen en u kunt de volgende dag bellen voor de uitslag. Als de huisarts u op het spreekuur wil zien n.a.v. de beoordeelde foto, dan wordt u door de assistente gebeld.

Voor andere vragen waar geen foto meegestuurd wordt, kunt u zich in de praktijk laten registeren voor eServices. U krijgt dan een inlogcode waarmee u via een beveiligde omgeving uw vraag kan stellen. Via het algemene mailadres kunt u dus geen vraag zonder foto meer stellen.

Wilt u eraan denken, indien u uw urine wilt brengen voor onderzoek, dat u dit voor 10.00 uur ’s morgens brengt. En dat u dit, tot aan het moment dat u het naar ons brengt, in de koelkast bewaard.

Wij vragen nog steeds om, waar mogelijk, alleen naar de praktijk te komen. Kom ook niet te vroeg naar de praktijk als u een afspraak heeft. En desinfecteer uw handen voordat u de wachtkamer inloopt.

Per 1 oktober gaan de werkdagen van dokter Rode veranderen. Hij zal dan op dinsdag afwezig zijn en op woensdag aanwezig.

Publicatiedatum: 28-01-2020