Enkele huishoudelijke mededelingen – Huisartsenpraktijk Dokwerk – Klazienaveen
Welkom bij Dokwerk
Huisartsenpraktijk Dokwerk Van Echtenskanaal NZ 160 7891 AJ Klazienaveen

Terug naar overzicht

Enkele huishoudelijke mededelingen

Momenteel plannen wij het spreekuur per week in. Dit heeft te maken met de coronapandemie. Wilt u een afspraak maken? Bel dan het liefst ’s morgens met ons. Wij kijken dan of we u een afspraak voor de zelfde week kunnen aanbieden.

Er wordt nog steeds veel via digitaal gewerkt. Heeft u een plekje, huiduitslag of iets dergelijks wat u graag beoordeeld wilt hebben. Maak er een duidelijke/scherpe foto van en mail deze naar: ass.huisartsenpraktijkdokwerk@ezorg.nl De huisarts gaat de foto’s beoordelen en u kunt de volgende dag bellen voor de uitslag. Als de huisarts u op het spreekuur wil zien n.a.v. de beoordeelde foto, dan wordt u door de assistente gebeld.

Voor andere vragen waar geen foto meegestuurd wordt, kunt u zich in de praktijk laten registeren voor eServices. U krijgt dan een inlogcode waarmee u via een beveiligde omgeving uw vraag kan stellen. Via het algemene mailadres kunt u dus geen vraag zonder foto meer stellen.

Wilt u eraan denken, indien u uw urine wilt brengen voor onderzoek, dat u dit voor 10.00 uur ’s morgens brengt. En dat u dit, tot aan het moment dat u het naar ons brengt, in de koelkast bewaard.

Wij vragen nog steeds om, waar mogelijk, alleen naar de praktijk te komen. Kom ook niet te vroeg naar de praktijk als u een afspraak heeft. En desinfecteer uw handen voordat u de wachtkamer inloopt.

Per 1 oktober gaan de werkdagen van dokter Rode veranderen. Hij zal dan op dinsdag afwezig zijn en op woensdag aanwezig.

Publicatiedatum: 28-01-2020