Bedankt voor uw begrip – Huisartsenpraktijk Dokwerk – Klazienaveen
Welkom bij Dokwerk
Huisartsenpraktijk Dokwerk Van Echtenskanaal NZ 160 7891 AJ Klazienaveen

Terug naar overzicht

Bedankt voor uw begrip

Beste patienten van huisartsenpraktijk Dokwerk,

Ons hele team wil u bedanken voor uw begrip de afgelopen tijd.

Het was en is een lastige periode voor ons om veilige zorg te kunnen leveren. Nu het aantal besmettingen met het nieuwe corona-virus in het noorden terug loopt, lijkt het verantwoord om onze diensten weer wat uit te kunnen breiden. Dat kan alleen als we met z’n allen aandacht blijven houden voor elkaars veiligheid, ook als u zelf gezond bent. Er zullen dan namelijk ook mensen met een verminderde weerstand naar de praktijk komen.

Wij vragen dus ook voor de komende periode uw medewerking en begrip en verzoeken u de aanwijzingen van ons team op te volgen.

Om zo weinig mogelijk mensen tegelijk in de wachtkamer te hebben zijn de spreekuren minder vol geplaatst. Er zijn dus ook minder spreekuurplaatsen beschikbaar per dag. Klachten die telefonisch of per e-mail afgehandeld kunnen worden, zullen we ook op die manier blijven afhandelen. Al onze assistentes hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en kunnen zo nodig overleggen met een arts. Spreekuurafspraken zullen in principe voor dezelfde dag gemaakt worden met minder keuze voor een gewenst tijdstip dan dat u van ons gewend bent. De reden daarvoor is om patienten met corona-achtige klachten niet tegelijk te laten komen met andere patienten. Geef het dus ook aan wanneer u toch luchtwegklachten heeft gekregen en/of koorts heeft.

Verder is het belangrijk dat u niet zonder afspraak naar de praktijk komt! Bel ons en we kijken hoe we u het beste kunnen helpen. In onze praktijk geldt, net als in de rest van Nederland, de 1.5 meter regel. Dat houdt in dat er maximaal 2 mensen tegelijk in onze hal aanwezig mogen zijn en er beperkte zitplaatsen zijn in de wachtkamer. Heeft u een afspraak, ontsmet dan eerst uw handen voordat u de wachtkamer binnen gaat. Er staat een ontsmettingsmiddel bij de ingang van de wachtkamer. Kom alleen naar de praktijk en neem alleen noodzakelijke begeleiding mee naar binnen.

Afhankelijk van welk spreekuur u bezoekt zal u ons kunnen zien in verschillende vormen van beschermende kleding en middelen. De praktijk wordt nog vaker en strikter schoon gemaakt dan dt we tot nu toe al gewend waren.

Wij zijn blij dat we u weer wat beter van dienst kunnen zijn, laten we er samen voor zorgen dat dat vanaf nu ook zo kan blijven.

Namens het hele team van Huisartsenpraktijk Dokwerk,

Ronald Rode.

Publicatiedatum: 22-01-2020